Voor de startvergunninghouders komen de Open water wedstrijden er weer aan. In de agenda staan de verschillende wedstrijden die er georganiseerd worden. We starten in de vakantie (vanaf de eerste maandag na de laatste training) waarschijnlijk 10 juli weer met de training in Galder om 19:30 uur. Hier is iedereen weer van harte welkom. Tot de reguliere trainingen weer beginnen zullen we hier lekker aan de slag gaan.

Voor de Open Water training moet je toestemming hebben van je ouders en ouder zijn dan 13 jaar. Alles wat we daar doen is op eigen risico. Wel hebben we natuurlijk regels vastgesteld waar iedereen zich aan moet houden om in de groep mee te mogen doen. Op deze avonden zwemmen ook leden van andere verenigingen met ons mee. Kom je ook gezellig mee zwemmen?