Zwemvereniging de Flippers uit Rucphen heeft weer veel medailles behaald bij de zomerwedstrijd van Hieronymus op 02 juli 2017.

Voor Roos van Dongen was het haar eerste zwemwedstrijd, maar dat was niet te zien, ze deed heel erg haar best en zwom mooie tijden. Roos zelf gaf aan dat ze het erg leuk heeft gevonden. Roos was ingedeeld bij Linn van Overveld en Femke Oostvogels. Femke zwom 2 mooie PR’s en Linn zwom een supertijd op de 50 meter schoolslag. Dit resulteerde in een derde plaats voor Femke en een eerste plaats voor Linn. Erg knap van beide dames. Yordi de Wild was ook van de partij, helaas waren er voor hem geen tegenstanders. Hij mocht bij zijn clubgenoten Roos, Linn en Femke meezwemmen. Dat resulteerde in 2 mooie PR’s en een gouden medaille.Robin van den Broek had 1 tegenstander, die hij ver voor bleef. Hij zwom 1 PR en hij kreeg de gouden medaille omgehangen.

De wedstrijd werd afgesloten met een fun-estafette, wat de kinderen erg leuk vonden.

Nog even trainen en dan zal ZDF het seizoen afsluiten tijdens een uitje bij Skidome.